Waterontharders assortiment

Bekijk al onze waterontharders

Waterontharders: de oplossing tegen kalkaanslag!

Met een waterontharder kunt u de kalkdeeltjes in uw water zodanig verlagen dat u voortaan geniet van zacht water. Dit zorgt voor vele voordelen; U beschermt uw apparatuur en de levensduur ervan door kalkaanslag op bijvoorbeeld verwarmingselementen te voorkomen. Hiermee bespaart u ontzettend veel op kosten voor reparatie of het voortijdig vernieuwen van apparaten. Ook zorgt u dat uw apparaten optimaal werken. Zacht water is lekkerder om te drinken en er ontstaat geen kalklaag meer in bijvoorbeeld uw glas thee. Zacht water is zeer verzorgend voor uw huid en haren zeker wanneer u last heeft van dermatologische aandoeningen.

Snelle montage bij u thuis

Perfect Water installeert uw waterontharder graag voor u! Dankzij onze ervaren monteurs is een installatie binnen een paar uur gepiept. Bekijk hieronder ons productaanbod aan waterontharders die ervoor zullen zorgen dat de waterhardheid van uw woning zal afnemen. Wij bieden u de mogelijkheid van de voordelen van zacht water te genieten. In onze showroom staan alle waterontharders opgesteld en kunt u testen welke waterontharder voor u het beste is. Met behulp van een wateronthardertest kijken we welke geschikt is voor uw situatie. 

Hoe werkt een waterontharder?
Door de waterontharder die Perfect Water plaatste, voelt mijn huid zachter aan, kleren blijven mooier en ik heb minder kalkaanslag! Daarnaast bespaart het me iedere maand geld.
Wilt u ook profiteren van de voordelen van zuiver water?