Waterontharders

De oplossing tegen kalkaanslag!

Bespaar geld
Geniet van zacht water
Bescherm uw (zwarte) apparatuur
ervaar Geen kalkaanslag

Wat is een Waterontharder?

De techniek van waterontharding is het uitfilteren van kalk en ijzerdeeltjes uit leidingwater. Het binnenkomende leidingwater wordt na de watermeter door een speciaal filter gevoerd wat deze deeltjes aantrekt. Dit filter reinigt zichzelf automatisch als deze verzadigd is en gebruikt daarvoor pekelwater wat aangemaakt wordt door regeneratie zout.  
Het pekelwater zorgt ervoor dat het filtermateriaal de vervuiling loslaat en voert dat af naar het riool of HWA. Hierna wordt het filtergespoeld en staat klaar voor een nieuwe ronde.

GEEN KALKAANSLAG MEER
Met een waterontharder kunt u de kalkdeeltjes in uw water zodanig verlagen dat u voortaan geniet van zacht water.

Dit zorgt voor vele voordelen; U beschermt uw apparatuur en de levensduur ervan door kalkaanslag op bijvoorbeeld verwarmingselementen te voorkomen.
Hiermee bespaart u ontzettend veel op kosten voor reparatie of het voortijdig vernieuwen van apparaten. Ook blijven  uw apparaten optimaal en veel langer probleemloos werken.

VEILIG
Zacht water is prima om te drinken en er ontstaat geen kalklaag meer in bijvoorbeeld uw theeglas. Om de smaak en veiligheid te garanderen adviseren we een rest hardheid van 3Dh. Dit is veilig en volgens de regels van het waterleidingbedrijf.

Zacht water is zeer verzorgend voor uw huid en haren, zeker wanneer u last heeft van dermatologische aandoeningen zoals een droge huid.

Herkent u één van de problemen?

U heeft een waterontharder nodig als u last heeft van:

  • Aanslag op sanitair en kranen
  • koffiemachine en wasmachine slijten snel
  • U gebruikt onnodig veel zeep was- en schoonmaakmiddelen
Informatievideo over de waterontharder

Bespaar energie
op lange termijn

Perfect Water installeert uw waterontharder graag voor u!
Dankzij onze ervaren monteurs is een installatie binnen een paar uur gepiept.

In onze showroom staan diverse modellen waterontharders opgesteld en kijken we welke unit het meest geschikt is voor uw situatie.
Hierin wordt gekeken naar de gezinssituatie, het waterverbruik, de doorstroming maar ook de beschikbare ruimte waarin montage mogelijk is.

Elke ontharder wordt aangesloten aan een afvoer punt middels een waterslot of syfon. Dat mag een riool maar ook een regenwater afvoer zijn.

Welke waterontharder heb ik nodig?

Perfect Water heeft na jaren ervaring de juiste waterontharder voor uw project. Zie hieronder enkele van onze waterontharders.

Kinetico Mini KB

De Kinetico Mini KB External is een makkelijk te plaatsen waterontharder met extern zoutvat. Geschikt voor normaal gebruik met 1-4 personen.

MINI AQUA WATERONTHARDER

Ons instapmodel enkele cilinder ontharder .

Kinetico Premier Compact

De Kinetico Premier Compact met e-max technologie combineert maximale prestatie en eco-efficiëntie in een compact design.

Wilt u ook profiteren van de voordelen van perfect water?

Offerte aanvragenAfspraak maken