Maak kennis met Perfect Water

Kom langs in onze showroom en ontdek al onze toepassingen

We voorzien u graag van het juiste advies

In Dussen hebben we ruim 400m2 aan showroom. In deze showroom staan productopstellingen geven we productdemonstraties en voorzien we u van het juiste advies. U bent altijd van harte welkom en onze specialisten staan u graag te woord. In de showroom hebben we een verkoopbalie waar u producten kunt afrekenen en kunt meenemen.

Met ons specialisme en meer dan 15 jaar ervaring helpen wij u graag de juiste keuze te maken voor uw waterhardheid probleem.

Bezoek onze showroom

DVC Watergroep BV bestaat al meer dan 25 jaar en we hebben al vele huishoudens voorzien van beregeningsinstallaties, drukverhogers en waterontharders. Met deze ervaring en kennis zijn we u graag van dienst in onze showroom.

FYSIEK WINKELEN in Dussen

Het is voor te stellen dat u de onderdelen, apparatuur en installaties wilt zien en beleven om een keuze te kunnen maken.

U kunt daarvoor van maandag t/m vrijdag bij ons terecht in onze showroom op De Sluis 10 te Dussen. (enkel op afspraak).

Als u vooraf een afspraak maakt met een van onze adviseurs bent u zeker van het juiste advies. De koffie (met zacht water gezet) staat voor u klaar !

T +31 (0)416 394 120 (13:00 - 17:00 uur)

LOSSE VERKOOP
Showroom en verkoopbalie zijn tussen 1 maart en 1 oktober geopend op zaterdagochtend van 08.00 -12.00  (geen afspraak nodig).

(I.v.m. vakantie gesloten op zaterdagen: 30 juli, 6 en 13 augustus 2022)

Wilt u ook profiteren van de voordelen van perfect water?