DAB: Expert in drukverhogers en waterpompen

Ontdek de uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid

Innovatief technologische pompen

Al meer dan 30 jaar is DAB marktleider op het gebied van waterpompen. Per jaar worden er bij DAB meer dan 2 miljoen pompen geproduceerd die voldoen aan specifieke en kwalitatieve eisen. 

Waarom DAB?

  • Uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid
  • Al meer dan 30 jaar expert op het gebied van waterpompen
  • Innovatieve technologiën

DAB pompen bij Perfect Water

DAB is al meer dan 30 jaar wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid in elektrische waterpompen. Dab combineert innovatieve technologie met mechanische en technische oplossingen die voldoen aan de eisen van de klant. Met een productie van meer dan 2 miljoen pompen per jaar, voldoet DAB aan specifieke eisen en bieden zij een hoge betrouwbaarheid.

Bekijk de DAB e.sybox
De pomp van DAB was volledig gebruiksklaar geleverd en binnen een uur werkte hij volledig. Ik zal dit merk zeker aanraden.

De waterpompen van DAB zijn geproduceerd met state-of-the-art materialen die het vermogen hebben om weerstand te bieden van interne en externe spanningen en garanderen hoge prestaties, kwaliteit en duurzaamheid op de lange termijn.

DAB streeft ernaar om de beste en belangrijkste speler in de sector van waterpompen te worden. Zij willen aan alle eisen van technologie, mechaniek, kennis en oplossingen voldoen. Water is de meest waardevolle bron en DAB heeft haar activiteiten gewijd aan deze onvervangbare natuurlijke bron door het ontdekken en verbeteren van elektrische pompen.