Ontdek de producten van Cintropur

Een ruim assortiment aan exclusieve vloeistoffilters

Exclusieve vloeistoffilters

Cintropur is al meer dan 35 jaar actief op het gebied van waterfiltratie. De vloeistoffilters van Cintropur zijn bedoeld om alle mogelijke deeltjes in suspensie die voorkomen in het water tegen te houden. Het technische idee achter Cintropur verschilt sterk van andere filters op de markt en zal u beslist verrassen.

Waarom Cintropur?

  • Ruim gamma aan centrifugaalfilters
  • Milieuvriendelijk
  • Betrouwbaar en robuust
  • Al meer dan 35 jaar expert op het gebied van waterfiltratie

Cintropur vloeistoffilters bij Perfect Water

Na meer dan 35 jaar heeft Cintropur zich een degelijke reputatie weten op te bouwen op het gebied van waterfiltratie. Cintropur biedt een ruim gamma centrifugaalfilters voor helder water. Deze vloeistoffilters zijn bedoeld om alle mogelijke deeltjes in suspensie die voorkomen in het water tegen te houden. Denk hierbij aan aarde, zand en roest. Een ander deel van het gamma is bedoeld voor de behandeling van water via actieve kool of polyfosfaten-silicofosfaten.
Bekijk het gamma van Cintropur
De combinatie van de actieve kool en filtratie zorgt voor schoon, lekker en gezond drinkwater.

Het CINTROPUR®-ontwerp baseert zich op een dubbele originaliteit. De inkomende waterstroom wordt door de centrifugaalschroef omgevormd tot een draaikolk die de grootste deeltjes neerslaan op de bodem van de beker. De exclusieve CINTROPUR®-filtervlies (keuze van 5µ tot 300µ) verzekert het tweede filtratieniveau naargelang van de gekozen maaswijdte.

Het technische idee achter Cintropur verschilt sterk van andere filters op de markt en zal u beslist verrassen met zijn grote debietwaarden en zijn erg geringe drukverliezen. De filters van Cintropur zijn milieuvriendelijk ontworpen en hoeft slechts één filterslang worden vervangen.

De vloeistoffilters van Cintropur zijn volledig ontworpen en uitermate bestendig, 100% synthetisch materiaal en onderscheiden zich door robuustheid en betrouwbaarheid.