Waterdruk verhogen met een drukverhoger

Altijd de ideale waterdruk: energiezuinig & constant

Herkent u de volgende problemen?

Heeft u te weinig druk op uw douche, cv, bad of waterkraan in of om uw woning? 
Heeft u last van drukschommelingen bij wisselende afnames? 
Wilt u uw tuin handmatig of automatisch beregenen?
Heeft u moeite met uw waterdruk verhogen?

De voordelen van een drukverhoger

  • Een constante waterdruk
  • Energiezuinig en uiterst stil
  • Drukschommelingen zijn verleden tijd
  • Verhoog eenvoudig uw waterdruk

Kies de juiste drukverhoger

Om uw waterdruk te verhogen raden wij u aan om onderstaande tool in te vullen. Ontdek welke drukverhoger het best bij uw situatie past thuis past. 
Bereken

Drukverhogers van Perfect Water

Wilt u uw waterdruk verhogen van uw douche, cv of badkamer? Een drukverhoger is de oplossing voor extra waterdruk in uw woning. Deze waterdruk kan afgenomen zijn door bijvoorbeeld een tweede badkamer of een stortdouche. De CV-ketel levert in deze gevallen niet voldoende water. Wilt u verzekerd zijn van een hoge waterdruk in huis, laat dan een drukverhoger installeren.

Een waterpomp die druk in de waterleiding verhoogt kan uw problemen oplossen. Dit is een zogenaamde drukverhoger of hydrofoor. Door een drukverhoger in uw woning te plaatsen, zult u altijd genieten van een comfortabele waterstraal in uw woning en tuin. De drukverhoger is eenvoudig te installeren en u zult geen last meer hebben van drukschommelingen.

Ergonomisch ontworpen drukverhogers
Sinds ik een drukverhoger heb laten plaatsen door Perfect Water, heeft mijn water weer een constante sterke waterstroom.

Bespaar energie en krijg een constante waterdruk

Door het plaatsen van een drukverhoger zal het comfort in uw woning aanzienlijk toenemen. De drukverhoger doet zijn werk wanneer er daadwerkelijk water gevraagd wordt en heeft hierdoor een minimaal energieverbruik. De drukverhogers zijn bij Perfect Water verkrijgbaar in een uitvoering voor plaatsing tussen de waterleiding en een uitvoering voor gebruik vanuit een natuurlijke bron.

De drukverhoger kan water uit een natuurlijke bron gebruiken, voor de beregening van uw tuin, het wassen van uw auto, drinkwater voor uw kleinvee en nog veel meer. De water drukverhoger heeft een zelfaanzuigende functie waarmee het water aangezogen kan worden tot 8 meter. Door het gebruik van een drukverhoger heeft u voortaan voldoende waterdruk en bespaart u energie. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw waterdruk te verhogen.